Bejelentés


ŢIGARĂ ELECTRONICĂ FUMEAZĂ SĂNĂTOS !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Ţigara Electronică

Plătiţi una, primiţi două!!!Oferim garanţie completă de un an pentru produsele E-Ţig!!!Ce este Ţigara Electronică?
Un instrument care vă ajută să vă lăsaţi de fumat!


E-Ţig, adică „Ţigara Electronică” este un instrument care vă ajută să vă lăsaţi de fumat, cu ajutorul căruia puteţi alege modul cel mai practic dintre soluţiile utilizate în prezent pentru a renunţa la fumat.
Dispozitivele sunt complet automate, iar Dumneavoastră aveţi nevoie doar de un acumulator încărcat pentru a le folosi.

Ţigara Electronică funcţionează pe baza unui acumulator, fumatul fiind la fel ca si în cazul unei ţigări obişnuite, „ea emiţând fum (abur de apă) în timpul aspirării şi se va aprinde un led la capătul produsului pentru a imita jarul.
Intensitatea poate fi reglată cu ajutorul patroanelor înlocuibile. Nicotina va ajunge în 7-10 secunde in plămâni, şi, în afara faptului că dispozitivul nu emite substanţe nocive, vi se va părea că fumaţi o ţigară obişnuită.
Produsele care ajută la renunţarea la fumat – ţigară, ţigară cu portţigaret, trabuc şi pipă - pot fi cumpărate acum şi în România, ca şi in numeroasele ţări dezvoltate ale lumii.
Ţigara Electronică, E-Ţig este un produs de calitate, cu design Art Deco.
Componentele mai importante: patron înlocuibil, pulverizator şi un acumulator de litiu-ion reîncărcabil. Acumulatorul de litiu-ion poate fi reîncărcat de la reţea, sau cu ajutorul unui încărcător auto şi încărcător USB.
Aceasta este o invenţie minunată cu ajutorul căreia putem fuma oriunde, inclusiv în locurile unde fumatul este interzis, de exemplu în avion, în sălile rezervate nefumătorilor din restaurante, ş.a.m.d.…
Patronul conţine nicotină, dar nu poluează mediul înconjurător, nu există fumat pasiv şi, în mod natural, nici noi şi nici oamenii din jur nu vor trebui să inhaleze acele mai mult de patru mii de substanţe nocive produse în timpul arderii, printre care şi monoxidul de carbon, dioxidul de azot, cianura de hidrogen, acizii, arsenul, plumbul…
Mai mult, patroanele sunt reîncărcabile cu E-Liquid, astfel Dumneavoastră veţi putea fuma la jumătate din preţul unei ţigări obişnuite.

De ce să alegeţi produsul E-Ţig?
1. Emite un abur nedăunător, pe care organele senzoriale îl vor percepe ca fiind o ţigară obişnuită, satisface foamea de nicotină, dorinţa de a fuma, asigură ritualul obişnuit de fumat.
2. Are mai puţine dezavantaje, nu pune în pericol sănătatea Dumneavoastră şi nici a oamenilor din jur.
3. O puteţi utiliza oriunde, în locurile unde fumatul este interzis.
4. Cu ajutorul bateriei reîncărcabile, veţi putea fuma oriunde, timp de mai multe ore.
5. Nu conţine monoxid de carbon, dioxid de azot, cianură de hidrogen, acizi, arsen, plumb etc.
6. Se elimină fumatul pasiv, creând astfel un mod sănătos de a fuma.
7. Este soluţia ideală pentru a fuma în locuri unde fumatul este interzis, în societate.
8. Are un aspect elegant, un design fin, întruchipând ţigara secolului 21. Anumite produse pot fi comandate cu înveliş de aur de 24 de carate, la preţ accesibil.
9. Produsele E-Ţig sunt simbolul statutului social al oamenilor moderni din epoca noastră, conştienţi de responsabilitatea lor faţă de mediul înconjurător, de propria sănătate şi de sănătatea altora.
10. Nu lasă un miros neplăcut în locuinţă, în maşină, pe haine, menţinând o respiraţie proaspătă şi răcoritoare, acesta fiind în mod probabil realul avantaj.
11. Patroanele sunt reîncărcabile cu E-Liquid, obţinând astfel o economie de chiar 50-60% faţă de ţigara obişnuită, luând în considerare preţurile prezente.
12. Economia poate ajunge şi până la 80%, preţul ţigărilor crescând în continuare (după cum se ştie), până când vor ajunge la cele utilizate în Uniunea Europeană, care ating aprox. 5-6 euro; în schimb preţurile E-Ţig vor rămâne stabile, eventual vor scădea.
13. Organele senzoriale vor funcţiona din nou în mod normal, treptat începând să simţiţi mirosurile, gusturile de mult uitate. Plămânii Dumneavoastră se vor curăţa, şi riscurile de a muri de cancer de plămâni vor scădea substanţial.

VĂ MULŢUMIM PENTRU INTERES!
Director web si director firme luxdesign28 Publicitate pe internet


director web
Director web
Director web Industrial Bancuri Anunturi gratuite - Roportal
Electronice
Calculatoare director web


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!